Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Drugi turnir U-9 (letnik 2004)

Moja igra logoLjutomer - V nedeljo 19.01.2014 je na sporedu drugi turnir v sklopu serije zimskih turnirjev "Moja igra je nogomet"-2014. Pričetek turnirja v telovadnici ŠIC v Ljutomeru je ob 09:00, predvideni konec pa ob 13:00. V nadaljevanju prispevka najdete spisek ekip in razpored tekmovanja...

 

V skupini A bodo igrale ekipe: NŠ Ljutomer, NK Sloboda NŠ (Varaždin), NK križevci in NK Gorišnica. V skupini B pa ekipe: NK Farmtech Veržej, KMN Benedikt, ŽNK Pomurje Beltinci, in ONŠ Golgeter Hajdina.

smesna-darila-728x90 

u9 casovnica

smesne-majice logo

OPOMBA: Če imata dve ekipi po rednem skupinskem delu isto število točk, najprej o napredovanju odloča medsebojno srečanje, nato pa boljša razlika v zadetkih! Če ima isto število točk več kot dve ekipi, o napredovanju odločajo medsebojna srečanja,  boljša razlika v zadetkih, več doseženih zadetkov, izvajanje kazenskih strelov s 6m (3 igralci, nato po en igralec do končne odločitve)!  

Vse vodje in trenerje ekip naprošamo, da se držijo urnika in pravočasno, vsaj pol ure pred pričetkom tekmovanja, opravijo prijavo igralcev. Na zaključni turnir (16.03.2014) se uvrstijo najboljše štiri ekipe, dve ekipi iz skupine A in dve ekipi iz skupine B.

mera si

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas