Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Naprej Ljutomer in NK Sloboda

Ljutomer Ormoz 30Ljutomer – V nedeljo 19.01.2014 se je končal drugi turnir iz serije »Moja igra je nogomet«-2014, za kategorijo U-9 (letnik 2004) katero organizira NŠ NK Ljutomer, v telovadnici ŠIC v Ljutomeru. Sodelovalo je osem ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini, iz vsake skupine napredujeta prvi dve ekipi, tokrat pa so se izkazali tudi domači igralci. Uspeli so se uvrstiti na zaključni turnir, ki bo 16.03.2014…

 

 


                                                 SKUPINA A:
1.KOLO:
Ljutomer Sloboda Varazdin  2Ljutomer Sloboda Varazdin  5NŠ LJUTOMER : NK SLOBODA NŠ     0:1
Roginić Matej
Zelo enakovredno srečanje uvodnega dela turnirja je prineslo minimalno zmago gostom iz sosednje Hrvaške, ki so z zadetkom iz prekinitve vknjižili zelo pomembne tri točke. Ljutomerčani so prejeli zadetek po napaki domače obrambe, vratar je prijel podano žogo svojega soigralca z roko, Varaždinčani pa so indirektni udarec znotraj kazenskega prostora spremenili v zmagoviti zadetek.


Ormoz GorisnicaOrmoz Gorisnica 7NK ORMOŽ : NK GORIŠNICA     0:2
Žnidarč Matevž 2x
NK Ormož je »vskočil« namesto ekipe NK Križevci, katerih igralci so zboleli in se niso mogli udeležiti turnirja.  Gorišnica je pokazala nekaj več spretnosti in z dvema zadetkoma zasluženo premagala Ormožane, ki so pokazali presenetljivo dobro igro, vendar vseeno premalo, da bi se izognili temu porazu.


mera logo

2.KOLO:
Ljutomer Ormoz 2Ljutomer Ormoz 11NŠ LJUTOMER : NK ORMOŽ   2:1
Balažič Aljaž, Meško Žan; Kosi Anej
V drugem krogu je za obe ekipi štela samo zmaga, saj sta tako Ljutomer, kot Ormož v prvem krogu izgubila. Ljutomerčani so z borbeno in agresivno igro uspeli streti odpor gostov iz Ormoža in se po koncu tekme veselili prvih treh točk.

 

 


Gorisnica Sloboda Varazdin 20Gorisnica Sloboda Varazdin 10NK SLOBODA NŠ : NK GORIŠNICA   0:0    3:2 P
Zmagovalca iz prvega kroga sta se razšla brez zadetkov 0:0, srečanje je bilo zelo enakovredno, o prednosti pred nasprotnikom, pa so odločali kazenski streli. Varaždinčani so zadeli vse tri strele, Gorišnica enega manj, za Slobodo pa je to že pomenilo, da so z »eno nogo« na zaključnem turnirju.


smesne-majice logo3.KOLO:
Ljutomer GorisnicaLjutomer Gorisnica 7NŠ LJUTOMER : NK GORIŠNICA    1:0
Meško Žan
Varovanci trenerja Feguš Gorana so krenili v srečanje z enim samim namenom, premagati Gorišnico in si s tem zagotoviti uvrstitev na zaključni turnir.  To jim je po zelo izenačenem dvoboju tudi uspelo, saj je edini zadetek za Ljutomer dosegel Žan  Meško in se skupaj s soigralci veselil napredovanja, od tekmovanja pa so se poslovili igralci Gorišnice.


Ormoz SlobodaOrmoz Sloboda 3NK SLOBODA NŠ : NK ORMOŽ     0:0
Ormož je z dvema porazoma že izpadel iz kombinacij za zaključni turnir, gosti iz Varaždina pa so sami odločali o svoji uvrstitvi. V primeru zmage bi napredovali kot prvo uvrščena ekipa, v primeru poraza ali neodločenega izida pa bi zasedli drugo mesto. Ormožani so iz tekme v tekmo igrali bolje in to se je pokazalo tudi v zadnjem srečanju skupine A, saj so iz tega dvoboja odnesli točko, streljanje kazenskih strelov ni bilo potrebno, saj se je bil razplet v skupini jasen.
Končni vrstni red je prinesel prvo mesto NŠ Ljutomer, drugo NK Sloboda, iz nadaljnjega tekmovanja pa sta izpadli ekipi NK Ormož in NK Gorišnica.

smesna-darila-728x90

 

mesto

ekipa

št.tekem

zmaga

remi

poraz

gol razlika

goli

tocke

1.

NŠ LJUTOMER

3

2

0

1

3:2

+1

6

2.

NK SLOBODA NŠ

3

1

2

    0

1:0

+1

5

3.

NK GORIŠNICA

3

1

1

1

2:1

+1

4

4.

NK ORMOŽ

3

0

1

2

1:4

-3

0

 

 Vse tekme je odsodil mladi sodnik Lukas Gregorinčič iz Stročje vasi. Slike s turnirja najdete v naši galeriji slik.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas