Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Na zaključek Sloboda in Bistrica

verzej mura05 4Ljutomer – Skupina B je bila zelo  izenačena, gledali smo »močnejši« nogomet, saj so se pomerile ekipe podmladka bolj zvenečih imen. Na koncu sta si napredovanje zagotovili ekipi NK Sloboda NŠ Varaždin in NK Aha Emmi Bistrica. Šele zadnje srečanje je prineslo končni razplet in dve ekipi, ki bosta nastopili na zaključku serije turnirjev »Moja igra je nogomet«-2014, 16.03.2014…

 

 


                                                                                SKUPINA B:
1. KOLO:
verzej mura05verzej mura05 12NK FARMTECH VERŽEJ : ND MURA 05            1:2
Jureš Jure; Ratnik Marcel 2x
Mura05 je povedla z dvema zadetkoma prednosti, obakrat je bil strelec Marcel Ratnik in držala vse niti igre v svojih nogah. Veržejci so znižali z zadetkom Jureta Jureša, za kaj več pa jim je zmanjkalo časa.

 

 

 
sloboda varazdin aha emmi bistrica 1sloboda varazdin aha emmi bistrica 5NK SLOBODA NŠ : NK AHA EMMI BISTRICA            1:1    2:3 P
Horvat Danko; Mernik Nino
NK Sloboda NŠ iz Varaždina in NK Aha Emmi Bistrica sta se po rednem delu srečanja razšli z neodločenim izidom 1:1. Sledilo je streljanje kazenskih strelov s 6m, nekoliko srečnejši in uspešnejši pa so bili gosti iz Hrvaške.

 

mera majhen

2.    KOLO:
verzej sloboda varazdinverzej sloboda varazdin 21NK SLOBODA NŠ : NK FARMTECH VERŽEJ            2:0
Prcela Antun, Mrvelj Roko
Veržejci so v prvem krogu ostali brez točk in za pričakovati je bilo zanimivo srečanje. Videli smo dopadljivo in hitro igro z obeh strani, Varaždinci pa so na koncu zasluženo zmagali z 2:0, strelca sta bila Antun Prcela in Roko Mrvelj. S tem porazom je bil Veržej zelo oddaljen od napredovanja na zaključni del tekmovanja.

 

 

mura05 aha emmi bistricamura05 aha emmi bistrica 13ND MURA 05 : NK AHA EMMI BISTRICA            0:1
Slaček Rožle
Tudi Bistrica je nujno potrebovala zmago in močno pritisnila, srečanje je bilo zelo enakovredno, odločil pa je zadetek katerega je dosegel Rožle Slaček. Kljub veliki borbenosti igralci Mure05 niso uspeli doseči vsaj izenačujočega zadetka in zmage so se veselili Bistričani.

smesne-majice logo

3.    KOLO:
verzej aha emmi bistrica 1verzej aha emmi bistrica 11NK FARMTECH VERŽEJ : NK AHA EMMI BISTRICA        1:0
Novak Nikola
V svojem zadnjem srečanju je Veržej vendarle uspel priti do zmage, ki pa mu na koncu ni prinesla pričakovanega uspeha. Edini zadetek na srečanju je dosegel Nikola Novak.

 

 

 

mura05 sloboda varazdin 1mura05 sloboda varazdin 6ND MURA 05 : NK SLOBODA NŠ                0:0
Zadnje srečanje v skupini B je neposredno odločalo o potniku na zaključni turnir, v boljšem položaju pa so bili Varaždinci katerim je zadostovala točka. Kljub veliki želji in borbenosti igralcev Mure05, jim ni uspelo doseči zadetka, kar  je pomenilo, da se poslavljajo iz nadaljnjega tekmovanja.

mesto

ekipa

št.tekem

zmaga

remi

poraz

gol razlika

goli

tocke

1.

NK SLOBODA NŠ

3

1

2

0

3:1

+2

5

2.

NK AHA EMMI BISTRICA

3

1

1

1

2:2

0

4

3.

ND MURA 05

3

1

1

1

2:2

0

4

4.

NK FARMTECH VERŽEJ

3

1

0

2

2:4

-2

3

smesna-darila-728x90

Vse tekme je odsodil mladi sodnik Lukas Gregorinčič iz Stročje vasi.Slike s turnirja najdete v naši galeriji slik

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas