Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Turnir U-11 (letnik 2002)

Moja igra logoLjutomer - V nedeljo 09.02.2014 je na sporedu četrti turnir v sklopu serije zimskih turnirjev "Moja igra je nogomet"-2014 in sicer za igralce letnik 2002. Pričetek turnirja v telovadnici ŠIC v Ljutomeru je ob 09:00, predvideni konec pa ob 13:00. V nadaljevanju prispevka najdete spisek ekip in razpored tekmovanja...

 

V skupini A bodo nastopile ekipe: NŠ Ljutomer, NK AHA Emmi Bistrica, ONŠ Golgeter Hajdina; v skupini B pa: NK Farmtech Veržej, NŠ ND Mura05, NK Nafta 1903 in NK Paloma.

V skupini A je sodelovanje odpovedala ekipa NK Miklavž, poizkušali jo bomo nadomestiti z drugo ekipo.

mera majhen

u11 casovnica 2014

smesne-majice logo

OPOMBA: Če imata dve ekipi po rednem skupinskem delu isto število točk, najprej o napredovanju odloča medsebojno srečanje, nato pa boljša razlika v zadetkih! Če ima isto število točk več kot dve ekipi, o napredovanju odločajo medsebojna srečanja,  boljša razlika v zadetkih, več doseženih zadetkov, izvajanje kazenskih strelov s 6m (3 igralci, nato po en igralec do končne odločitve)!  

Vse vodje in trenerje ekip naprošamo, da se držijo urnika in pravočasno, vsaj pol ure pred pričetkom tekmovanja, opravijo prijavo igralcev. Na zaključni turnir (16.03.2014) se uvrstijo najboljše štiri ekipe, dve ekipi iz skupine A in dve ekipi iz skupine B.

smesna-darila-728x90

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas