Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Bistrica brez prave konkurence

NsLjutomer AhaBistrica1 8Ljutomer – Zadnji predtekmovalni turnir »Moja igra je nogomet«-2014 za igralce letnik 2001 v skupini A so brez poraza in prejetega zadetka dobili igralci NK Aha Emmi Bistrica. Drugo mesto je osvojila ekipa ND A. Škafar iz Beltincev, Ljutomerčanom pa je za preboj zmanjkalo samo nekaj sekund, saj so bili prav v zaključku odločilnega srečanja kaznovani za nezbranost…

 

 


SKUPINA A:
1. KOLO:
NsLjutomer AhaBistrica1 1NsLjutomer AhaBistrica1 2NŠ LJUTOMER : NK AHA EMMI BISTRICA I. 0:5
Korošec Alen 2x, Korošec Kaja 2x, Martinčič Saša
NK Aha Emmi Bistrica je na tem turnirju nastopila z dvema ekipama in v skupini A je njena prva ekipa dobesedno pometla s svojimi tekmeci. Kot prva »žrtev« so bili domači igralci NŠ Ljutomer, ki so prejeli pet zadetkov, dosegli pa nobenega. Alen Korošec in Kaja Korošec sta dosegla po dva zadetka, enkrat pa je bil uspešen Saša Martinčič.

 

 


A SkafarBeltinci Nafta1903A SkafarBeltinci Nafta1903 11ND AVTO ŠKAFAR BELTINCI : NK NAFTA 1903 1:0
Hari Luka
Zelo enakovredno srečanje med ND A. Škafar Beltinci in NK Nafto 1903 je odločil zadetek katerega je dosegel Luka Hari. Po videnem v prvem krogu je bilo jasno, da bo boj za drugo mesto med tema dvema nasprotnikoma in NŠ Ljutomer.

 

 

2. KOLO:

NSLjutomer A SkafarBeltinciNSLjutomer A SkafarBeltinci 6NŠ LJUTOMER : ND AVTO ŠKAFAR BELTINCI 1:1 4:2 P
Kavčič Miha; Vori Žan
Ljutomerčani so proti ekipi iz Beltincev iztržili neodločen rezultat, po rednem delu sta bila strelca Miha Kavčič za Ljutomer in Žan Vori za Beltince. Pri izvajanju kazenskih strelov so imeli nekaj več sreče Ljutomerčani in si pristreljali pomembno prednost pred tekmeci.

 

 

 

AhaBistrica1 Nafta1903AhaBistrica1 Nafta1903 16NK AHA EMMI BISTRICA I. : NK NAFTA 1903 11:0
Korošec Alen 4x, Korošec Kaja 4x, Vidmar Lan 2x, Martinčič Saša
Srečanje med NK Aha Emmi Bistrico in NK Nafto 1903 je bilo precej neenakovredno, saj smo videli igro samo v eno smer. Bistričani so do zadnje sekunde neusmiljeno polnili mrežo Lendavčanov in se zaustavili pri številki enajst. Po štiri zadetke sta dosegla Alen Korošec in Kaja Korošec, Lan Vidmar je zadel dvakrat, enkrat pa je bil uspešen še Saša Martinčič.

                                                                smesne-majice logo
3. KOLO:
NsLjutomer Nafta1903NsLjutomer Nafta1903 11NŠ LJUTOMER : NK NAFTA 1903 2:2
Žnidarič Patrik, Zelko Žiga; Kotnjek Domen, Kovačič Marko
V svoji zadnji tekmi so imeli Ljutomerčani »usodo« v svojih nogah, saj bi jih zmaga nad NK Nafto 1903 popeljala na zaključni turnir, z realnim upanjem, da v zadnjem srečanju Bistrica premaga Beltince. Pokazali so veliko želje, toda Lendavčani so povedli po zadetku ljutomerskega igralca, ki je nesrečno zatresel svojo mrežo. Kljub temu so nadaljevali z borbeno igro in Patrik Žnidarič je uspel rezultat izenačiti, kmalu za tem pa je Žiga Zelko po hitrem protinapadu povedel Ljutomer v vodstvo 2:1. Čeprav igralci Nafte 1903 nisi imeli nobenih možnosti za napredovanje so kljub temu korektno odigrali do konca in slabe pol minute pred koncem uspeli zadeti za 2:2. Popolno nezbranost v ljutomerski obrambi je po udarcu iz kota kaznoval Marko Kovačič.
AhaBistrica1 A SkafarBeltinciAhaBistrica1 A SkafarBeltinci 1NK AHA EMMI BISTRICA I. : ND AVTO ŠKAFAR BELTINCI 6:0
Korošec Alen 3x, Korošec Kaja 2x, Martinčič Saša
Zadnje srečanje v skupini A ni odločalo praktično o ničemer, saj sta si obe ekipi že pred tem zagotovili nastop na zaključnem turnirju. Bistrica je še enkrat več dokazala svojo superiornost, visoko ugnala ekipo iz Beltincev in turnir zaključila brez prejetega zadetka. Alen Korošec je zadel trikrat, Kaja Korošec dvakrat, en zadetek pa je prispeval še Saša Martinčič.

mera majhen

mesto

ekipa

št.tekem

zmaga

remi

poraz

gol razlika

goli

tocke

1.

NK AHA EMMI BISTRICA

3

3

0

0

22:0

+22

9

2.

ND AVTO ŠKAFAR BELTINCI

3

1

1

   1

2:7

-5

4

3.

NŠ LJUTOMER

3

0

2

1

3:8

-5

2

4.

NK NAFTA 1903

3

0

1

2

2:14

-12

1

smesna-darila-728x90

Vse tekme je odsodil mladi sodnik Lukas Gregorinčič iz Stročje vasi. Slike s turnirja najdete v naši galeriji slik

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas