Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Zaključni turnir 16.03.2014

Moja igra logoLjutomer – Odigranih je bilo vseh pet predtekmovalnih turnirjev »Moja igra je nogomet«-2014, za mlajše selekcije in sicer za letnike od 2005 do 2001. Iz vsake selekcije so napredovale po štiri ekipe, ki se bodo pomerile za uvrstitev od prvega do četrtega mesta. V nadaljevanju najdete seznam nastopajočih ekip in časovni razpored tekem, v nedeljo 16.03.2014 od 09:00 dalje…


Vse ekipe, oziroma njihove trenerje in predstavnike naprošamo, da se držijo začrtanega urnika, saj bo po vsaki odločitvi v posamezni selekciji takoj na sporedu podelitev pokalov in priznanj. Kot je bilo že v vabilu navedeno, prve tri ekipe v vsaki selekciji prejmejo pokale, pokal prejmeta tudi najboljši strelec in vratar, četrto uvrščena ekipa pa prejme praktično nagrado.
Pokali moja igra 2014 Zaključni turnir ni plačljiv, ekipe za prehrano igralcev poskrbijo same, na voljo pa bodo brezplačni brezalkoholni napitki.
Pokale za najboljše ekipe in posameznike je prispevalo podjetje MERA, Ljutomer d.o.o., praktične nagrade pa trgovina Šport Plus in Šic bar cafe Ljutomer.

                                                   

 

RAZPORED TEKEM ZAKLJUČNEGA TURNIRJA

 

 

smesne-majice logo   mera majhen      sicbar logo

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas