Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Rezultati zaključnega turnirja

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 17Ljutomer – Končan je zaključni turnir »Moja igra je nogomet«-2014, katerega je od januarja do sredine marca 2014 organizirala Nogometna šola NK Ljutomer. Na zadnjem turnirju so se najboljše štiri ekipe iz vsake kategorije potegovale za nagrade od prvega do četrtega mesta,vse rezultate zadnjega turnirja pa najdete v nadaljevanju prispevka…

 

 

 

 

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 107mojaigraje nogomet zakljucek 2014 105Prvi so na parket stopili igralci letnik 2005, nastopile pa so ekipe: NK Sloboda NŠ, NŠ ND Avto škafar Beltinci, NK Farmtech Veržej in NK Zlatoličje. Prvi polfinalni dvoboj med NK Sloboda iz Varaždina in NŠ Beltinci se je po rednem delu končal brez zadetkov, po »maratonskem« izvajanju kazenskih strelov pa so bili uspešnejši igralci Slobode (7:6).
Tudi drugega finalista med NK Veržej in NK Zlatoličje so odločili streli s 6m, uspešnejši pa so bili igralci NK Zlatoličje (2:3) in se uvrstili v veliki finale. Sledilo je srečanje za tretje mesto med NŠ Beltinci in NK Veržej, Timotej Žibrek pa je dosegel edini zadetek na tem srečanju in Veržeju zagotovil tretje

mesto. mojaigraje nogomet zakljucek 2014 102mojaigraje nogomet zakljucek 2014 99Tudi tekma za prvo mesto, med ekipama NK Sloboda in NK Zlatoličje, se je končala brez zmagovalca, po rednem delu je bilo 1:1, zadela sta Martin Plavec Markovič in Maj Krajnc. Sledilo je izvajanje kazenskih strelov, uspešnejši pa so bili igralci iz Zlatoličja in se zasluženo veselili prvega mesta. V tej kategoriji je bil najboljši strelec Martin Plavec Markovič (NK Sloboda) s štirimi zadetki, za najboljšega vratarja pa je bil proglašen  Jan Krajnc iz ekipe NK Zlatoličje.

 

 

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 197mojaigraje nogomet zakljucek 2014 198Sledil je polfinalni dvoboj za letnike 2004 (NŠ Ljutomer, NK Sloboda NŠ, ONŠ Golgeter Hajdina in NK Farmtech Veržej).  V prvem polfinalnem srečanju sta se pomerili ekipi NŠ Ljutomer in NK Veržej, za Ljutomerčane sta bila uspešna Rok Škrbenta in Vito Smodiš, kar je pomenilo zmago Ljutomera 2:0 in uvrstitev v finale. V drugem polfinalu je NK Sloboda ugnala ONŠ Hajdino z rezultatom 3:0, strelci za Varaždince pa so bili Nikola Lazar, Roko Brlek Barabaç in Toni Vinter.

 

 

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 192mojaigraje nogomet zakljucek 2014 190V tekmi za tretje mesto med NK Veržej in ONŠ Hajdina so bili uspešnejši Veržejci, ki so slavili z zadetkom katerega je dosegel Jan Rajh.V finalni tekmi za prvo mesto so Varaždinci povedli z zadetkom Mateja Roginića, sledilo je obleganje vrat Slobode, toda kljub veliki premoči Ljutomera, se je srečanje končalo z zmago Slobode 0:1, ki je zasedla prvo mesto, Ljutomerčani pa so se morali zadovoljiti z drugim mestom. V kategoriji letnik 2004 je bil najboljši strelec Aljaž Verlak (ONŠ Hajdina) s tremi zadetki, za najboljšega vratarja pa je bil izbran Samo Markovič iz NŠ Ljutomer.

                                                                                mera majhen
mojaigraje nogomet zakljucek 2014 269mojaigraje nogomet zakljucek 2014 270NK Virs Bistrica, NK Aha Emmi Bistrica, NK Sloboda NŠ in ONŠ Golgeter Hajdina so se za prva štiri mesta pomerili v kategoriji letnikov 2003. Prvo polfinalno srečanje med Virs Bistrico in Aha Emmi Bistrico se je končalo z zmago 0:3 v korist Emmi Bistrice, strelci pa so bili Rožle Slaček, Nino Mernik in Danije Napas. V drugem polfinalu po rednem delu srečanja ni bilo zadetkov, zato sta se ekipi NK Sloboda in ONŠ Hajdina pomerili še v streljanju kazenskih strelov. S skupnim rezultatom 5:4 je zmagala Sloboda in se uvrstila v finale.

 smesne-majice logo

 

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 266mojaigraje nogomet zakljucek 2014 267V tekmi za tretje mesto Med Virs Bistrico in ONŠ Hajdino so bili boljši igralci iz Hajdine, ki so zmagali z zadetkom katerega je dosegel Rok Metličar Fric. Tekma za prvo mesto v tej kategoriji ni prinesla zadetkov po rednem delu, zato sta Emmi Bistrica in NK Sloboda zmagovalca odločili po streljanju kazenskih strelov. Z rezultatom 1:2 so zmagali Varaždinci in osvojili prvo mesto. Najboljši strelec je bil David Zelko (Virs Bistrica), dosegel je štiri zadetke, Vito Kunstek Gosak iz ONŠ Hajdina pa je bil proglašen za najboljšega vratarja.

 

 

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 324mojaigraje nogomet zakljucek 2014 325V kategoriji letnikov 2002 so se v polfinale uvrstile ekipe ONŠ Golgeter Hajdina, NK Farmtech Veržej, NŠ ND Mura 05 in NK Aha Emmi Bistrica. Prvi polfinalni dvoboj je pripadel NK Veržeju, ki je z zadetkoma Nikole Novaka in Kimija Vičarja premagal ONŠ Hajdino in se uvrstil v finale. Drugi polfinalni dvoboj je bil zelo izenačen, saj sta se pomerili NŠ Mura05 in Emmi Bistrica, ki sta že v predtekmovanju pokazali največ znanja. Aljaž Antolin je bil edini strelec na tem srečanju in Muri 05 zagotovil boj za prvo mesto.

 

 

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 321mojaigraje nogomet zakljucek 2014 319V tekmi za tretje mesto med Hajdino in Bistrico po rednem delu ni bilo zadetkov, po streljanju kazenskih strelov pa so se tretjega mesta veselili igralci Bistrice (3:4). V finalu je Mura 05 praktično pometla z Veržejem, ki tokrat ni bil dorasel tekmec razpoloženim igralcem Mure 05. Za visoko zmago Mure 05 so bili uspešni: Aljaž Antolin 3x, po enkrat pa so zadeli Kimi Vičar, Filip Kosi in Tio Cipot, častni zadetek za Veržej pa je dosegel Miran Rantaša. Najboljši strelec je bil Aljaž Antolin (NŠ ND Mura 05) z devetimi zadetki, priznanje za najboljšega vratarja pa je prejel Žiga Emeršič (ONŠ Golgeter Hajdina).


mojaigraje nogomet zakljucek 2014 14mojaigraje nogomet zakljucek 2014 15V najstarejši kategoriji, letniki 2001, je vodstvo NK Aha Emmi Bistrice v zadnjem trenutku odpovedalo sodelovanje zaradi bolezni v ekipi in gledalce prikrajšala za kvalitetni polfinale med Bistrico in Muro 05, saj sta bili ti dve ekipi v predtekmovanju praktično brez konkurence v svoji skupini. Mura 05 se je brez boja 0:3 uvrstila v finale, v drugem polfinalu pa je NŠ ND Avto Škafar Beltinci tesno premagal NK Farmtech Veržej. Končni rezultat je bil 2:3 za Beltince, strelci pa so bili:za Veržej je dvakrat zadel Primož Šarkezi, za Beltince pa je dosegel dva zadetka Žan Vori, enega pa Max Pozderec. Ker ni bilo Bistrice, je NK Veržej s tem porazom osvojil tretje mesto. V velikem finalu pa smo videli popolno premoč Mure 05 nad NŠ Beltinci, ki nikakor niso uspeli parirati razpoloženim igralcem v črno belih dresih.

mojaigraje nogomet zakljucek 2014 12mojaigraje nogomet zakljucek 2014 11Za visokih 8:0 sta po trikrat zadela Grega Ropoša in Anže Legen, po en zadetek pa sta dosegla Teo Toth in Kai Cipot. Kljub odsotnosti Bistrice je Alen Korošec zadržal primat najboljšega strelca z osmimi zadetki, za najboljšega vratarja pa je bil proglašen Nejc Benko.
Tekme zaključnega turnirja »Moja igra je nogomet«-2014 sta sodila mlada sodnika Lukas in Patrik Gregorinčič iz Stročje vasi.  Obširno foto reportažo si lahko ogledate v naši galeriji slik.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas