Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

2 zmagi in poraz v tem tednu

 Ljutomer - Selekcija U13 je v četrtek odigrala tekmo 6. kola proti ekipi iz Čarde. Tekma  je bila odigrana na glavnem igrišču v Ljutomeru, kjer so se bolje znašli nogometaši iz  Ljutomera. Po zelo raztrgani igri na obeh straneh je bil končni rezultat 3:1 (1:0) za  domačine. Strelci za Ljutomer so bili: Štefanec (iz 11-m), Sitar in Rubin. Naslednji  teden selekcija U13 igra proti ekipi ŽNK Pomurje v Beltincih.

 

 Bakovci - Selekcija U13 je v torek odigrala 5. krog proti ekipi iz Bakovec. Tekma je bila  odigrana na stadionu v Bakovcih, kjer je zmaga ostala doma. Bolje so pričeli naši  nogometaši, ki so prek Koheka in Markoviča povedli z rezultatom 2:0. Tako je ostalo tudi do konce drugega polčasa. V drugem polčasu pa popoln preobrat z strani starejših dečkov iz Bakovec. Po vodstvu so Ljutomerčani vidno padli v igri, kjer niso več našli prave igre. Tako so priložnost z obema rokama zagrabili Bakovčani in poslali kar 4 žoge za hrbet Caf. Tako je končni rezultat kazal 4:2 v korist nogometašev iz Bakovec. Naslednjo tekmo bo selekcija U15 odigrala v torek (14.10.2014) v Ljutomeru proti Rakičanu.

Ljutomer - Mladinci so v 8. kolu 1.MNL.mladinci gostili ekipo iz Puconec. Gostje so prišli na tekmo zdesetkani, saj se jih je komaj zbralo 10 za igro. Ljutomerčani so tekmo gladko dobili z rezultatom 11:0. Prvi polčas so ljutomerčani dobili z rezultatom 3:0, zadeli so Korošec in 2x Marinič. Drugi polčas so gostje pričeli z še 2 igralcema manj, saj je en igralec moral oditi, drugi pa se je poškodoval, tako da je gostov bilo na igrišči samo 8. Ljutomerčani se na to niso ozirali in so v drugem polčasu dodobra napolnili mrežo gostov. V drugem polčasu so še zadeli: Marinič 2x, Močnik, Makovec 2x, Zorec 2x in Topolinjak. Sodnik je tekmo moral proti koncu drugega polčasa prekiniti saj zaradi števila igralcev gostje niso mogli nadaljevati. Ljutomerčani tako zasedajo 2. mesto na lestvici in imajo enako število točk kot Gančani na prvem mestu in imajo 2 tekmi manj.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas