Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Zmaga U-13, visok poraz U-15

LOGO NŠ 

 Murska Sobota - Selekcija U15 se je v torek pomerila z ekipo iz NK Mure. Muraši so  nadigrali  naše vrstnike z kar 10:0. V prvem polčasu so se še naši nogometaši dobro držali, v  drugem  pa so čist popustili in dobili kar 9 zadetkov. Selekcija U15 trenutno zaseda 5. mesto  na  lestvici. Naslednjo tekmo imajo v torek 28.10.2014 proti ekipi iz Veržeja.

 Ljutomer - Selekcija U13 se je v 8. krogu pomerila z vrstniki iz Bogojine in jih premagal z  rezultatom 6:1. Zadetke za Ljutomer so dosegli: Štefanec 3x, Rubin, Šoštarič in Rudolf. Naši  mlajši dečki so tako dosegli četrto zmago in tako zasedajo 3. mesto na lestvici. Naslednjo  tekmo imajo v četrtek 30.10.2014 proti ekipi iz Radenec.

 

Gornja Radgona - Selekcija U11 se je v soboto, 25.10.2014 pomerila na turnirju v Radgoni. Naši starejši cicibani so dosegli 1 zmago in 1 poraz. V prvi tekmi so morali priznati poraz proti ekipi iz Čarde. Rezultat je bil 4:0 za Čardo. Zmago so potem dosegli proti ekipi iz Radgone, ter jih premagali z 4:0. Zadetke so dosegli Rudolf 2x in Čuk 2x. Čestitke igralcem in trenerju.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas