Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Turnirji v decembru

LJUTOMER– Selekcija U9. V nedeljo 14.12.2014 smo v Ljutomeru organizirali enega izmed šestih turnirjev, ki jih organiziramo v letošnjem letu. Tokrat so svoje nogometno znanje pokazali ml. cicibani,selekcija U9
Turnirja se je udeležilo 6 ekip; Veržej, Mura 05, NK Rudar Mursko Središče, ND Beltinci, NK Slatina Radenci in Ljutomer! Igralo se je po sistemu vsak z vsakim, kjer so največ znanja pokazali igralci iz ND Beltinec.
Ljutomerski cicibani so si v 5. tekmah priborili 2 zmagi, 2 neodločena izida in 1 poraz, kar je na koncu zadoščalo za končno 3. mesto.
Čestitke igralcem in trenerju!

Rezultati

BOGOJINA - Selekcija U15se je v soboto 13.12.2014 pomerila na turnirju v malem nogometu v Bogojini. Na turnirju je sodelovalo 7 ekip in naši nogometaši so bili več kot odlični in na koncu osvojili 2. mesto.

Rezultati:
-NŠ Ljutomer : NK Bistrica 0:4
-NŠ Ljutomer : ŠD NK Lesoplast Križevci 5:0
Polfinale:NK Bogojina : NŠ Ljutomer 0:1
Finale:NŠ Ljutomer : NK Veržej 2:4

Postava Ljutomer: L. Caf, M. Horvat, J. Bukovec, T. Šafarič, P. Žnidarič, J. Brumen, A. Kohek. Trener: P. Munda
Čestitke igralcem in trenerju!

 

PUCONCI - Selekcija U11se je v nedeljo 14.12.2014 pomerila na turnirju za "Rad igram nogomet". Naša selekcija se je turnirja udeležila z dvema ekipama. 
Prva ekipa je v svoji skupini dosegla vse 3 zmage in tako osvojila prvo mesto. Premagali so vrstnike iz Veržeja, Beltinec in ŽNK Pomurja. V drugi skupini se je druga ekipa Ljutomera pomerila z vrstniki iz Mure 05 in Gančan. Ljutomer je moral priznati poraz proti Muri 05, ter neodločen izid proti Gančanom.
Čestitke igralcem za uspeh.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas