Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

"Razgiban" teden za naše najmlajše

20160412 162236 

 

 Ljutomer - Selekcija U15 se je v torek v 9.krogu pomerila z ekipo NŠ Mura. Zmage so  se veselili gostje iz Murske Sobote. Rezultat je bil 0:9 za goste. Ljutomer trenutno  zaseda 4. mesto na lestvici, kjer vodi NŠ Mura.

 

 Tišina - selekcija U1se je v četrtek odpravila na gostovanje v Tišino, kjer so iztržili  ugoden rezultat. Ljutomer se je kljub temu, da so manjkali 4 igralci hrabro boril in na  koncu po zadetkih Aneja Rudolfa zmagali z 1:2. Selekcija U13 trenutno na lestvici  trenutno zaseda 2. mesto, kjer imajo 8 točk zaostanka za NŠ Muro.

 

Bakovci - Selekcija U11 se je v soboto 16.4.2016 udeležila 4. turnirja v Bakovcih. V skupini D so bile poleg naših starejših cicibanov še ekipe iz Veržeja, Hodoša in Bakovec. Ekipe so igrale med sabo vsaka z vsako. Ljutomer je dosegel zmago proti Hodošu z 7:0. Proti ekipama Bakovec in Veržeja pa so iztržili neodločena izida 1:1 in 0:0. 

Naslednji turnir bodo st. cicibani odigrali v soboto 23.4.2016 v G. Radgoni.

 

Ljutomer - Selekcija U9 je doma gostila 5. turnir za mlajše cicibane. V skupini A so nastopile 3 ekipe, in sicer Ljutomer, Slatina in Tišina, kjer smo gledali všečno igro naših najmlajših nadobudnežev. Pri teh selekcijah se rezultati ne vpisujejo in ne objavljajo, saj je važno, da otroci igrajo in spoznavajo nogomet.

 

Ljutomer - mladinci. V 12. krogu 1. medobčinske lige MNZ so mladinci NK Avto Rajh Ljutomer gostili ekipo iz Lesoplast Križevec. V tekma ki je postregla z kar 10 goli, so zmagali gostje iz Križevec z rezultatom 4:6. Zadetke za Ljutomer sta dosegla Marinič (3., 18.minuta) in Nedeljko (5.,40.minuta). Ljutomer, ki še je brez zmage v spomldanskem delu sezone, trenutno zaseda 6. mesto na lestvici.

 

IMAG0902  IMAG0903  IMAG0904

 

IMAG0905  IMAG0907 IMAG0909  IMAG0906

 

 

 

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas