Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

V pričakovanju vesele sobote

Nogometni tabor 2013 - 4 danLjutomer - Predzadnji, četrti dan nogometnega tabora, je spet  minil nekoliko drugače kot prejšnji trije dnevi. Trener streljanja s športnim  lokom, gospod Uroš Vrbančič, si je vzel dovolj časa in se posvetil učenju tega elementa z udeleženci nogometnega tabora, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.

Opazno je, da so otroci že nekoliko utrujeni, kajti, čeprav so vsebine po programu tabora zanimive in zabavne, vendarle terjajo od otrok določeno pozornost in koncentracijo, čeprav se nekateri tega niti ne zavedajo. Najbolj pogrešajo toplo vreme in namakanje v bazenu, vremenska napoved za zadnji dan nogometnega tabora pa je prav obetajoča. Če se bosta ozračje in voda dovolj ogrela, se jim jutri obeta veselo čofotanje, pa čeprav morda samo v majhnem bazenu. Na prvem mestu je namreč varnost in zdravje otrok, katere ste nam starši zaupali v zadnjem tednu. Jutri je torej na sporedu zadnji dan tabora s tekmovanji, kopanjem, podelitvijo priznanj, spominskih majic in seveda skupnim piknikom s starši.  
                                             

 

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas