Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Na koncu smo vsi zmagovalci

Nogometni tabor Ljutomer 2013Ljutomer- Končal se je zadnji, peti dan nogometnega tabora  v okviru Nogometne šole NK Ljutomer, žal nam vreme ni bilo naklonjeno in  kopalke ter brisače so zaenkrat ostale suhe. Sobota je bila dan, ko so otroci  ponovili pridobljeno znanje iz celega tedna,

najstarejša skupina je prisostvovala demonstraciji streljanja s športnim lokom, manjkalo pa ni tekmovanj med ekipami v nogometu in nogometnih prvinah. Zmagovalcev posebej ne bomo omenjali, saj smo si skupaj z otroci enotnega mnenja, da so zmagovalci prav vsi, ki so se udeležili nogometnega tabora.  Po zadnjem trenerjevem žvižgu se je pričel skupni piknik s starši, podelitvijo priznanj in spominskih slik ter majic, obiskal pa nas je tudi predsednik MNZ Murska Sobota gospod Danilo Kacijan.
                            

 

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas