Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Konec sezone 2012-13

Nogometni tabor-piknik-priznanjaLjutomer - Skupni piknik z otroci in njihovimi starši na  stadionu NK Ljutomer je bil »začinjen« s podelitvijo majhnih daril otrokom, ki  so obiskovali nogometni tabor. Otroci so dobili priznanja s strani vodje  nogometne šole Zlatka Kajdiča, poleg tega so prejeli spominske majice,

katere je prispeval Javni zavod za šport, izobraževanje odraslih in mladino, k vsemu pa je bila dodana tudi majhna sladkarija. Na žalost se nekaj otrok in njihovih staršev ni udeležilo zaključnega dejanja sezone 2012/13, saj so se že odpravili na zaslužene dopuste in počitnice. S tem dejanjem se je tudi uradno končala sezona 2012/13, sledi en mesec (julij) brez nogometnih aktivnosti v naši šoli, vodstvo Nogometne šole pa se že pripravlja za pričetek nove tekmovalne sezone, saj se prve aktivnosti začnejo že v začetku avgusta. O vseh nadaljnjih urnikih treningov vas bomo pravočasno obvestili na naši spletni strani v kategoriji obvestila.
                        

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas