Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Promocija Nogometnega tabora na OŠ

logo nsLjutomer – Vztrajno se približuje konec šolskega leta in s tem tudi datum pričetka Nogometnega tabora v okviru Nogometne šole NK Ljutomer (25.06. do 29.06.2013). Zanimanje za sodelovanje na Nogometnem taboru je veliko, predstavniki NŠ Ljutomer in NK Ljutomer pa so v teh dneh obiskovali v občinah Ljutomer, Križevci pri Ljutomeru in Razkrižje.

Sam namen obiska je bila promocija Nogometnega tabora in Nogometne šole NK Ljutomer; vodja NŠ g. Zlatko Kajdič je učencem Osnovnih šol predstavil program dela v NŠ Ljutomer, seznanil jih je s številom selekcij, ki delujejo v okviru NŠ, v katerih tekmovanjih nastopajo naše selekcije, kakšni so cilji, vizija in poslanstvo ter podrobno predstavil program dejavnosti v okviru prihajajočega Nogometnega tabora, ki bo v Ljutomeru od 25.06. do 29.06.2013.
Sekretar NK Ljutomer g. Miha Šoštarič je otroke seznanil z dejstvom, da je NK Ljutomer drugi najstarejši klub v Prlekiji, da klub letos beleži že 65. let svojega obstoja, predstavil jim je sodobno infrastrukturo s katero razpolaga NK Ljutomer, na kratko opisal 3. SNL v kateri nastopa članska ekipa NK Ljutomer ter kakšne rezultate dosega NK Ljutomer nasploh.
Otrokom Osnovnih šol se je predstavil tudi zelo izkušeni in kvalitetni vratar NK Ljutomer g. Stane Kuzma, ki je na kratko predstavil svojo športno nogometno pot; od OŠ Ižakovci, do pomurskih nogometnih klubov, od koder ga je športno nogometna pot pripeljala do NK Maribor s katerim je osvojil slovensko prvenstvo in slovenski pokal. Kariero je nadaljeval v tujini na Cipru in Ferskih otokih, v zadnjem času pa uspešno brani barve NK Ljutomer.
Na vseh Osnovnih šolah so bili naši predstavniki lepo sprejeti, otroci so z zanimanjem spremljali kratko predstavitev Nogometnega tabora ter naše ustanove, zato z veseljem in veliko odgovornostjo pričakujemo veliko število otrok, ki se bodo tega dogodka udeležili.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas