Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Ohladitev v bazenu

4 dan nogometni tabor 2014 72Ljutomer – Predzadnji dan nogometnega tabora se je ozračje vendarle dovolj ogrelo in nam omogočilo tako želeno kopanje v kopališču Ljutomer. Še pred kopanjem pa so bile na sporedu aktivnosti, ki so bile načrtovane in opredeljene v urniku tabora. Najprej nogometni trening, nato spoznavanje veščin streljanja s športnim lokom in sledil je skok v hladno vodo...

Zadnji dan je na sporedu tudi zaključni piknik s starši in podelitev priznanj vsem otrokom, ki so se udeležili nogometnega tabora, od 14:00 dalje. Več slik najdete v naši galeriji.

 

 

 

 

4 dan nogometni tabor 2014 32

4 dan nogometni tabor 2014 3

4 dan nogometni tabor 2014 57

4 dan nogometni tabor 2014 62

4 dan nogometni tabor 2014 66

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas