Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Treningi v telovadnici OŠ I. Cankar

u19 Ljutomer Puconci okt 2013 83Ljutomer- V preteklem tednu so bili treningi zaradi "krompirjevih počitnic" in dveh državnih praznikov nekoliko okrnjeni, v naslednjem tednu pa se vse selekcije, razen mladincev U-19, selijo v telovadnico OŠ I. Cankar v Ljutomeru. Končana so praktično vsa tekmovanja,

razen zaostalega srečanja U-13 med Ljutomerom in Gančani, ter tekmo U-15 med Ljutomerom in Rakičanom. Obe srečanji bosta bržkone odigrani v spomladanskem delu 2014, mladinska selekcija pa ima na sporedu še zadnji krog in sicer jim v goste prihajajo Gančani. Tekma bo v petek 08.11.2013 ob 13:30 na stadionu v Ljutomeru.

Mladinska selekcija ima na sporedu še en trening in sicer v sredo ob 16:30.

 

 

Obvezen prihod igralcev v slačilnice je 15 minut pred pričetkom treninga!


 S klikom na oglase na naši spletni strani pripomorete k delovanju NŠ Ljutomer

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas