Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Predstavitev NŠ

NŠ LjutomerPred samim članstvom v Nogometni šoli NK Ljutomer vam priporočamo, da si preberete akte, pravilnike in soglasja, katere najdete v nadaljevanju prispevka. Prvo Nogometno šolo v okviru kluba NK Ljutomer smo ustanovili leta 2001, pod mentorstvom sedaj že pokojnega dr. Branka Elsnerja, ki nam je začrtal prve smernice pri delu z najmlajšimi in od takrat v našem klubu ne manjka otroškega vrveža.


Akt o notranji organizaciji NŠ NK Ljutomer
Soglasje o vstopu v NŠ NK Ljutomer
Prijavnica za vpis v NŠ NK Ljutomer
Pravila obnašanja v NŠ NK Ljutomer
Pravilnik o članarini NŠ NK Ljutomer
Pravilnik o navijanju
V klubu delujejo selekcije od U8 do članske selekcije, ki tekmuje v 3.SNL-vzhod, sodelujemo pa tudi z osnovnimi šolami v naši občini (OŠ Ljutomer, OŠ Stročja vas, OŠ Mala Nedelja, OŠ Cezanjevci) in OŠ Razkrižje iz istoimenske občine. Na omenjenih šolah imamo organiziran obšolski krožek nogometa, kjer se otroci 1. in 2. razreda OŠ seznanjajo s prvimi nogometnimi koraki in se pozneje priključijo ustreznim selekcijam v klubu.
NŠ LjutomerNaš cilj bo tudi v prihodnje zagotoviti možnost in ustrezno kakovost nogometne vadbe čim večjemu številu otrok, jih navduševati za nogometno igro in jih tudi v zrelejših letih »zadržati« v naši sredini; bodisi kot funkcionarje, starše svojih otrok, navijače ali pa podpornike in simpatizerje kluba.  Prav gotovo ne zanemarjamo ambicij po čim boljših rezultatih v vseh selekcijah, saj se zavedamo tega, da mora biti članska ekipa tisto vodilo in magnet, ki bo motiviral mlade igralce, da še bolj zavzeto trenirajo in tekmuje s ciljem, da slej ko prej oblečejo tudi članski dres našega kluba. Članska ekipa NK Ljutomer pa s trenutnim tekmovanjem v 3.SNL-vzhod zadovoljuje kriterije naših zmožnosti in prleške regije nasploh.

 

Poslanstvo in vizija NŠ NK Ljutomer:
Navajanje na zdravo življenje in spoštovanje pravil Fair Play-a
Privabiti čim večje število otrok v naš mladinski pogon, jim nuditi ustrezne infrastrukturne ter strokovne pogoje za delo
Sodelovanje z drugimi Mladinskimi šolami, tako doma kot v tujini
Ustrezno selekcioniranje mladih igralcev
Vključevanje naših najboljših mladih igralcev v izbrane selekcije v Pomurju
Najbolj perspektivnim igralcem omogočati vključevanje v člansko vrsto

Kontakt

V primeru kakršnihkoli nejasnosti oziroma težav se lahko kadarkoli obrnete na vodstvo Nogometne šole, bodisi preko telefona, ali pa kar preko elektronske pošte. Potrudili se bomo, da vam v najkrajšem možnem času odgovorimo na vaša vprašanja in pripombe.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vodja Nogometne šole NK Ljutomer
Strokovni vodja NŠ NK Ljutomer     
Tehnični vodja NŠ NK Ljutomer        

 

 

S klikom na oglase na naši spletni strani pripomorete k delovanju NŠ Ljutomer

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas