Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

"ŠpancirfestCup" Varaždin

Turnir Varaždin 2013Varaždin – Ljutomerska selekcija starejših cicibanov U-11 je v četrtek 29.08.2013 sodelovala na močnem mednarodnem turnirju v Varaždinu in se, kot ekipa, obogatila za številne izkušnje v igranju nogometa.

Naši mladi fantje, katere vodi in trenira Goran Feguš, so pustili zelo pozitiven vtis, saj so igrali zelo borbeno in požrtvovalno, sam rezultat tekem pa je pri tej starosti tako ali tako v drugem planu. Ljutomerčani so najprej odigrali srečanje proti zelo močni domači zasedbi NK Sloga Varaždin in po pričakovanjih ostali praznih rok, saj so se domačini veliko bolj znašli na njihovem velikem stadionu. Turnir Varaždin 2013V drugem srečanju so se pomerili z ekipo NK Sloga ŠN, na koncu pa še z ekipo NK Polet, v obeh srečanjih pa dosegli zadetek manj od nasprotnikov. Poudariti je treba tudi to, da je bil sam sistem igranja drugačen kot v slovenskem tekmovanju, saj so igrali 8+1, na velike 5m gole ter velikostjo igrišča za U-13. Kljub temu je bil turnir za našo selekcijo več kot dobrodošel, saj otroci v tej starosti potrebujejo veliko močnih tekem za nabiranje prepotrebnih izkušenj.
Po predtekmovanju je sledil (pre)dolg odmor, več kot štiri ure, kar smo izkoristili za kosilo in za obisk samega mesta Varaždin, ter malce pokukali na njihov Špancirfest.
Vabimo vas, da si ogledate prvi del fotografij s turnirja ŠpancirfestCup 2013 Varaždin.

 

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas