Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Tretje mesto za U-13

Turnir Rakičan 2013Rakičan – Nogometni klub Rakičan je minuli vikend organiziral močan mednarodni turnir za mlajše selekcije, sodelovala pa je tudi naša selekcija U-13 in zasedla zelo dobro tretje mesto. V nadaljevanju prispevka najdete slike s turnirja, katere nam je posredoval Žiga Zelko.

Zmagovalci turnirja v selekciji U-13 so bili igralci Mure05, drugo mesto je osvojila ekipa FK Vuk Paračin iz Srbije, tretje mesto je pripadlo NŠ Ljutomer, četrto mesto pa je zasedla ekipa NK Nafta. Igralci NŠ Ljutomer, katere v tej sezoni vodi in trenira Primož Munda, so prikazali všečno in borbeno igro ter se na koncu veselili pokala in medalj katere so prejeli ob koncu turnirja.

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas