Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Točka iz gostovanja

NŠ Ljutomer U-13Veržej - Ljutomerska selekcija U-13 je v drugem krogu lige U-13 MNZ Murska Sobota gostovala v Veržeju in se domov vrnila s točko. Po prvem polčasu so varovanci trenerja Munde zaostajali 0:1, v drugem polčasu pa zaigrali

precej bolje in dosegli dva zadetka. Že od samega začetka je bilo srečanje precej izenačeno, nekaj več pobude na igrišču pa so imeli domačini, ki so dosegli en zadetek in odšli na odmor z minimalno prednostjo. V drugem polčasu je trener Munda  naredil nekaj sprememb, tako na igralnih položajih, kot menjave igralcev, kar se mu je na koncu obrestovalo. Izenačujoči zadetek je dosegel Miha Kavčič, po udarcu iz kota ter veliki gneči v kazenskem prostoru Veržeja. Sledil je pritisk Ljutomera, vendar so domačini kaznovali nezbranost pri izvedbi udarca iz kota, ter iz protinapada spet prešli v vodstvo 2:1. Kljub zaostanku so Ljutomerčani še naprej pritiskali na domača vrata, predvsem je izstopal Marcel Horvat, ki je v zaključku srečanja izsilil najstrožjokazen, ter jo spremenil v izenačujoči zadetek 2:2. Ljutomer po dveh odigranih krogih ostaja neporažen, saj je v prvem krogu na domačem igrišču visoko premagal Lipo z rezultatom 12:1. Druga ekipa Ljutomera je bila prisiljena izstopiti iz tega tekmovanja, zaradi pomanjkanja igralcev (poškodbe, bolezni...)

 

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas