Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Zmaga proti ŽNK Beltinci

phoca thumb l u13 ljutomer znk beltinci okt 2013 21Ljutomer – Četrti krog lige U-13, skupina A, je prinesel zanimivo srečanje na Stadionu v Ljutomeru, kjer sta se pomerili ekipi NŠ Ljutomer in ŽNK Pomurje Beltinci. Ljutomerski mlajši dečki so bili na koncu nekoliko uspešnejši in so premagali gostujoče deklice z rezultatom 3:1,ob polčasu pa je bil izid neodločen 1:1. Trener Ljutomerčanov Primož Munda

je imel tokrat na rezervni klopi kar sedem igralcev, kar je posledica odpovedi tekmovanja druge ekipe Ljutomer iz tega tekmovanja. Domače je v vodstvo povedel Miha Kavčič, vendar pa so deklice iz Beltincev vrnile »udarec« in prvi polčas se je končal z rezultatom 1:1. phoca thumb l u13 ljutomer znk beltinci okt 2013 56V prvem delu smo gledali precej bledo in mlačno igro Ljutomerčanov, ki nekako niso mogli najti svojega ritma igre, gostje pa so bile zelo agresivne in držale ravnovesje v igri. V drugem polčasu močan pritisk ŽNK Pomurje Beltinci in nekaj minut je visel v zraku zadetek v ljutomerski mreži, kljub temu pa so se Ljutomerčani uspeli ubraniti. V sredini drugega dela igre vendarle nekoliko bolj agresivna in napadalna igra Ljutomera, kar se je obrestovalo z zadetkom Aneja Arnuša za vodstvo domačih 2:1. Končni izid tekme 3:1 pa je postavil Marcel Horvat nekaj minut pred koncem in s tem potrdil domačo zmago.
Naši mlajši dečki tako ostajajo še naprej neporaženi, do sedaj pa so oddali samo eno točko in sicer na gostovanju v Veržeju. V naslednjem krogu, v četrtek 10.10.2013 gostujejo v Rakičanu, srečanje pa se bo pričelo predvidoma ob 16:30.

Celotno fotogalerijo s srečanja v Ljutomeru najdete na tej povezavi.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas