Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Zmaga 7:0 proti ŽNK Pomurju


Ljutomer - Selekcija U11 se je v četrtek 16.10.2014 udeležila turnija v Ljutomeru.  Na turnirju so sodelovale ekipe iz Cvena, Ižakovec in ŽNK Pomurja. Ljutomerčani  so dosegli 2 zagi in 1 poraz. 

 V prvi tekmi so premagali "sosede" iz Cvena z rezultatom 7:0. V drugi tekmi so  se pomerili z ekipo iz Ižakovec in žal izgubili z 0:2. V zadnji tekmi so še igrali  proti ženski ekipi ŽNK Pomurja in zagali z 3:0

 

Ljutomer - Selekcija U9. Prav tako se je v soboto 18.10.2014 odvijal v Ljutomeru turnir selekcij U9. Turnirja so se udeležile štiri ekipe, Mura 1, Mura 2, Križevci in Ljutomera. Naši mlajši cicibani so odigrali tri srečanja in 2x zmagali, 1x pa odigrali neodločeno. Prvo tekmo so odigrali proti ekipi Mure 1 in igali 1:1. Strelec je bil David Mulec. Drugo tekmo so zmagali proti ekipi iz Križevec z rezultatom 1:0, strelec je bil spet Mulec. Zadnjo tekmo pa so odigrali proti Muri 2 in zmagali z 2:0. Strelca sta bila Luka Marinič in David Mulec. Čestitke ekipi in trenerju!

 

Beltinci . Selekcija U13 je včeraj odigrala presravljeno tekmo 7. kroga proti ekipi ŽNK Pomurja in zmagala z rezutlatom 7:0. Že prvi polčas so naši nogometaši pokazali, da so prišli po zmagi in že v prvem polčasu kar 5x zatresli mrežo nasprotnic. Strelci v prvem polčasu so bili: D. Žižek 2x, D. Štefanec, U. Rubin in A. Rudolf. V drugem polčasu so imeli naši nogometaši še kopico priložnosti, a so mrežo nasprotnic zatresli le še 2x. Strelca sta bila T. Lipovec in D. Koprivnik.

Čestitke igrlacem in trenerju za zmago!

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas