Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Za začetek desetica

U14 trening avgust 2013 (7)Hodoš - Zaradi izstopa NK Tišina iz tekmovanja U-15 MNZ Murska Sobota je bil opravljen vnovičen žreb tega tekmovanja, v prvem krogu pa so ljutomerski starejši dečki gostovali v Hodošu. Varovanci trenerja Tadeja Vogrinca so bili veliko boljši nasprotnik in na koncu slavili z rezultatom 0:10.


Za NŠ Ljutomer so nastopili igralci:  Nik Kristofič (vratar), Marcel Tivadar, Filip Novak, Kobe Samake Krajnc, Domen Žižek, Gašper Semenič (kapetan), Amadej Štaman, Marcel Horvat, Jeremy Bukovec, Luka Smodiš, Aleks Kohek, Jakob Žuman in Luka Caf.
Igra je od prve minute potekala predvsem na polovici igrišča domače ekipe, saj so Ljutomerčani vseskozi napadali in ogrožali vrata Hodoša. Že po prvem polčasu je bil rezultat 0:5, v drugem polčasu pa so naši starejši dečki zadeli še petkrat, obenem pa zapravili precej zrelih priložnosti za zadetek. Nekajkrat se je stresel okvir domačih vrat, višjo zmago Ljutomera pa je preprečil tudi domači vratar, ki pa je kljub vsemu moral po žogo v svojo mrežo kar desetkrat.
Strelci za NŠ Ljutomer: 0:1 Luka Smodiš, 0:2 Marcel Horvat, 0:3 Luka Smodiš, 0:4 Aleks Kohek, 0:5 Filip Novak, 0:6 Marcel Horvat, 0:7 Amadej Štaman, 0:8 Gašper Semenič, 0:9 Nik Kristofič in 0:10 Marcel Horvat.
V drugem krogu gostuje NŠ Ljutomer U-15 v Bakovcih in sicer v torek 01.10.2013 ob 16:30.

Razpored tekmovanja U-15, jesen 2013

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas