Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Visoka zmaga tudi v drugem krogu

u15 bakovci ljutomer okt 2013 19Bakovci - Naša selekcija starejših dečkov je tudi v drugem krogu MNZ Murska Sobota U-15, na gostovanju v Bakovcih,  zabeležila zanesljivo zmago. Strelsko sta bila najbolj razpoložena Filip Barat in Marcel Horvat, saj sta domačo mrežo zatresla vsak po trikrat. V nasednjem krogu pa jih čaka domača tekma z ekipo Gančani.

NK BAKOVCI - NŠ NK LJUTOMER 0 : 9  (0 : 6)

Postava NŠ NK LJUTOMER: Nik Kristofič (vratar), Filip Novak, Kobe Samake Krajnc, Domen Žižek, Jeremy Bukovec, Amadej Štaman, Gašper Semenič (kapetan), Luka Smodiš, Marcel Horvat, Aljaž Borko in Filip Barat, Luka Caf (vratar), Jakob Žuman, Aleks Kohek, Patrik Žnidarič, Marko Halas in Marcel Tivadar.

Strelci za NŠ NK LJUTOMER: Filip Barat 3, Marcel Horvat 3, Luka Smodiš, Amadej Štaman in Gašper Semenič.

u15 bakovci ljutomer okt 2013 57V prvem polčasu so varovanci trenerja Vogrinca igrali borbeno in kombinatorno,večinoma na polovici domače ekipe in si priigrali veliko priložnosti. V zaključkih nekaterih akcij so bili premalo zbrani, a vseeno odšli na odmor z visoko prednostjo šestih zadetkov.

Za drugi polčas je trener Vogrinec pripravil nekaj menjav in posledično je malce padla premoč naših fantov na igrišču, a so kljub temu dosegli še tri zadetke, prejeli pa niso nobenega. Domačini so v drugem delu sicer nekajkrat nevarno zapretili, a bili premalo zbrani, odlično pa je posredoval tudi vratar Luka Caf.
V 3. krogu, ki bo 8.10.2013, bodo Ljutomerčani gostili ekipo iz Gančanov.

Slike s srečanja v Bakovcih najdete v naši galeriji slik.

Razpored u15 vzhod jesen 2013

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas