Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Poraz na prijateljski tekmi

u15 bakovci ljutomer okt 2013 6Gornja Radgona - Varovanci trenerja Tadeja Vogrinca so v sredo, 2. oktobra odigrali prijateljsko tekmo z NK Radgona, ki je služila predvsem za nabiranje izkušenj in kot priprava za naslednje tekme v tekmovanju U15 Vzhod. Domačini so kljub požrtvovalni in borbeni igri naših fantov na koncu zmagali s 4:2.

NK RADGONA - NŠ NK LJUTOMER 4:2 (1:1)
 
Postava NŠ NK LJUTOMER: Nik Kristofič (vratar), Jeremy Bukovec, Kobe Samake Krajnc, Domen Žižek, Filip Pfeifer, Amadej Štaman, Gašper Semenič (kapetan), Filip Novak, Marcel Horvat, Aljaž Borko in Filip Barat.

Menjave: Luka Caf (vratar), Jakob Žuman, Marko Halas, Marcel Tivadar.
 
V prvem polčasu je naša ekipa prikazala zelo kombinatorno in požrtvovalno igro. Prvih deset minut so igralci pod taktirko trenerja Vogrinca zaigrali čvrsto in z lahkoto prebijali zadnjo linijo domačinov, vendar so bili v zaključku premalo natančni in nezbrani. Nato pa so domačini vzpostavili razmerje na igrišču in v nadaljevanju je igra potekala med obema šestnajstmetrskima prostoroma. S strelom z roba kazenskega prostora je za našo ekipo dvakrat poskušal Amadej Štaman in le za malo zgrešil okvir vrat. Nato pa so domačini kaznovali zmedo v naši obrambni vrsti, napadalec domačinov je prišel sam pred vratarja in brez težav zadel za 1:0. Naša ekipa se ni predala in v 30. minuti prišla do izenačenja. Akcija se je začela že na sredini igrišča, razpoloženi Filip Novak je podal lepo globinsko žogo v prazen prostor, Filip Barat pa se je znašel sam pred vratarjem in ga s strelom po tleh v daljši vratarjev kot matiral. Igra se je nato nekoliko umirila, razen nekaj pol priložnosti na obeh straneh in tako sta ekipi odšli na odmor z rezultatom 1:1. Zasluge za tak rezultat gredo tudi obema vratarjema, ki sta kar nekajkrat dobro posredovala.

V drugem polčasu so domačini, po dogovoru že pred tekmo, zaigrali z nekaterimi kadeti, kljub temu pa se jim je naša ekipa solidno zoperstavila. Domačini so rahlo terensko premoč kronali v 45. minuti (verjetno iz prepovedanega položaja), vendar se je naša ekipa hitro pobrala in v 50. minuti rezultat zopet, prek Filipa Barata, izenačila na 2:2. Še nekajkrat je nevarno zapretil Marcel Horvat, prišel sam pred vratarja, vendar je namesto strela z roba šestnajstmetrskega prostora preveč kompliciral in priložnosti so splavale po vodi. Fizično močnejši domačini so iz minute v minuto imeli večjo terensko premoč in si priigrali nekaj priložnosti, naša ekipa pa je v tem delu prežala predvsem na hitre protinapade. Po opravljenih menjavah tudi na naši strani, se je igra preselila predvsem na našo polovico in domačini so postajali čedalje bolj nevarni. Približno deset minut pred koncem pa so domačini dosegli zadetek za 3:2, v zaključku tekme pa je moral razpoloženi Luka Caf še enkrat, po naši hudi napaki v ožji obrambni liniji, po žogo v svojo mrežo za končnih 4:2.

Čestitke domačinom za zmago, nam pa je ta tekma služila predvsem za nabiranje dodatnih izkušenj in priprav na naslednje tekme, ki nas čakajo v bližnji prihodnosti. Čestitke tudi vsem našim igralcem za borbeno in požrtvovalno igro.
 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas