Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

V tretje (ne)gre rado...

u15 bakovci ljutomer okt 2013 4Ljutomer - Odigran je bil 3. krog 1. MNZ Murska Sobota U-15. Prvič v letošnji sezoni smo igrali na domačem terenu in zabeležili še tretjo zaporedno zmago. Kljub slabemu začetku in zaostanku v prvem polčasu, je fantom uspel preobrat in so na koncu slavili s 7:4.

 

NŠ LJUTOMER - NK GANČANI 7:4 (0:2)
 
Postava NŠ LJUTOMER: Nik Kristofič (vratar), Domen Žižek, Kobe Samake Krajnc, Davor Vrbančič Habjanič, Jeremy Bukovec, Amadej Štaman, Gašper Semenič (kapetan), Aljaž Borko, Marcel Horvat, Filip Novak in Filip Barat. Menjave: Luka Caf (vratar), Jakob Žuman, Marcel Tivadar, Patrik Žnidarič in Luka Smodiš.

u15 bakovci ljutomer okt 2013 29Naša ekipa je tekmo začela zelo slabo, saj smo v prvi minuti tekme zapravili sto odstotno priložnost, ko je Marcel Horvat po hudi napaki gostujočega vratarja zgrešil prazen gol. Kazen je sledila le slabo minuto pozneje, ko je izredno razpoloženi gostujoči igralec, Alen Špilak pobegnil dvema našima obrambnima igralcema  in zadel za vodstvo gostov. Nismo si še povsem opomogli od šoka, ko so gostje s hitrem protinapadu povedli z 0:2. Nato so se povsem zaprli in čakali na hitre protinapade, naši fantje pa so zapravljali odlične priložnosti kar po tekočem traku. V 25.  minuti pa nova priložnost za našo ekipo, ko je prodirajočega Aljaža Borka v kazenskem prostoru zrušil eden izmed gostujočih obrambnih igralcev in sodnik Luka Perš je takoj pokazal na belo točko. Kazenski strel je izvajal naš kapetan Gašper Semenič, vendar nam je izredno razpoloženi gostujoči vratar preprečil znižanje njihovega vodstva. Iz minute v minuto smo vršili večji pritisk na gostujoča vrata, vendar neuspešno, saj so bili naši strelci izredno nerazpoloženi in tako se je polčas končal z rezultatom 0:2.

u15 bakovci ljutomer okt 2013 39Začetek 2. polčasa se je ponovno začel zelo slabo za našo vrsto in nov šok že na začetku. Ponovno je naši obrambi pobegnil Alen Špilak  in še tretjič zadel v polno. Takoj v naslednjem napadu pa le zadetek Filipa Barata za znižanje rezultata na 1:3. A sledil je nov hladen tuš in v 40. minuti je bilo že 1:4, ko je še četrtič mrežo Ljutomera zadel izredno razpoloženi Alen Špilak, katerega naši obrambni igralci nikakor niso uspeli ustaviti. Gosti so zaigrali še bolj obrambno in z vsemi razpoložljivi močmi branili svoj gol. Sledile so nekatere menjave v naši ekipe in hitro znižanje na 2:4, veliko priložnosti, katere smo tokrat izkoristili in rezultat poravnali na 4:4. Pri tem rezultatu so gosti ponovno zapravili lepo priložnost za novo vodstvo, saj je Špilak še enkrat več pobegnil obrambi, vendar je nevarno situacijo pred našimi vrati razrešil Nik Kristofič, ki je pravočasno iztekel iz svojih vrat in žogo v zadnjem trenutku izbil v avt. V naslednjem napadu pa končno vodstvo za ljutomerčane. Po desni strani je prebil Marcel Horvat, podal v sredino, žoga je preskočila gostujočega vratarja, na drugi vratnici pa je bil zbran Filip Barat, ki je žogo potisnil v prazno mrežo. Do konca tekme so naši fantje zadeli še dvakrat in na koncu slavili s 7:4.

Tadej Vogrinec, trener NŠ Ljutomer: Pohvaliti velja gostujočo ekipo, ki je v Ljutomer prišla samo z devetimi igralci in prikazala izredno borbeno ter disciplinirano igro. Ekipi iz Gančanov želimo v bodoče čim več uspehov, naši ekipi pa je to opozorilo, da je potrebno biti na vsaki tekmi sto odstotno zbran, če želiš zmagati.

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas