Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Časovnica-razpored U-15

U 15 logo nsljutomerLjutomer - Nogometna šola NK Ljutomer prireja 28.12.2013 Mednarodni nogometni turnir za selekcijo U-15 (letniki 1999), v telovadnici OŠ Ivan Cankar v Ljutomeru, s pričetkom ob 09:00. V nadaljevanju prispevka najdete časovnico-razpored tekem in pravila ter propozicije...

 

 

 

 

U15 casovnica A B U15 casovnica C D

smesna-darila-728x90

U15 casovnica zakljucni del

V primeru neodločenega rezultata v razigravanju se takoj pristopi k izvajanju kazenskih strelov. Izvaja se v treh serijah (trije igralci). Če ne dobimo zmagovalca nadaljujeta izmenično izvajanje dva igralca (iz vsake ekipe eden) dokler ne dobimo zmagovalca.
Če imata dve ekipi po rednem delu isto število točk, najprej o razvrstitvi odloča medsebojno srečanje, nato gol razlika ter na koncu še izvajanje kazenskih strelov. Izvaja se v treh serijah (trije igralci). Če ne dobimo zmagovalca nadaljujeta izmenično izvajanje dva igralca (iz vsake ekipe eden) dokler ne dobimo zmagovalca.
Igralci na turnirju nastopajo na lastno odgovornost!

 

Pravila igre in propozicije - Mednarodni turnir U15, Ljutomer, december 2013

Pokale za najboljše ekipe, strelca, vratarja in igralca je prispevala trgovina ŠPORT PLUS iz Ljutomera, v kateri najdete vso športno opremo, pribor za lov in ribolov, pirotehniko  in zajetno količino pokalov, medalj in priznanj.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas