Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Tretje mesto v Radencih

turnrir u15 ljutomer dec 2013  46Radenci – V soboto 25. 01. 2014 se ljutomerska selekcija U-15 udeležila močnega mednarodnega turnirja v Radencih, ki ga je organiziral NK Farmtech Veržej. V konkurenci 16 ekip so Ljutomerčani na koncu osvojili zelo dobro tretje mesto, v svojih vrstah pa imeli tudi najboljšega vratarja tega turnirja…

 

 

 


Rezultati skupine B : NK Miklavž/Dobrovce 2 - NŠ NK Ljutomer 1:2, NK Veržej 2 - NŠ NK Ljutomer 7:1, NK Turnišče - NŠ NK Ljutomer 1:3, kar je zadostovalo za drugo mesto v skupini B in napredovanje v četrtfinalni del turnirja. NRadenci 3 mesto januar 2014aslednje srečanje so Ljutomerčani odigrali proti tretji ekipi NK Farmtech Veržej in zanesljivo zmagali z rezultatom 2:0. V polfinalu še eno srečanje z ekipo Veržeja, tokrat spet z drugo ekipo, s katero so v skupini B prepričljivo izgubili. Tudi tokrat so bili domačini boljši, vendar je bil rezultat in sam potek srečanja povsem drugačen kot v predtekmovalnem delu. Veržej je slavil z rezultatom 1:0, v zadnjih minutah srečanja pa jih je reševal njihov vratar, ki je bil v tej tekmi najbolj zaslužen za minimalno zmago Veržeja. NŠ NK Ljutomer je nato odigral srečanje z ND Beltinci za tretje mesto in gladko zmagal z rezultatom 3:0. Končno tretje mesto je bilo začinjeno tudi s priznanjem za najboljšega vratarja turnirja, kateri je pripadel ljutomerskemu vratarju Niku Krsitofiču. Varovanci trenerja Vogrinca so se tokrat izkazali z disciplinarno in borbeno igro ter se na koncu povsem zasluženo veselili prejetih priznanj.
Postava NŠ Ljutomer (U-15): Nik Kristofič, Jakob Žuman, Marcel Tivadar, Gašper Semenič, Amadej Kociper, Alen Špilak, Blaž Toplak in Klemen Ružič.

mera majhen

smesna-darila-728x90 smesne-majice logo

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas