Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

U-15 z visoko zmago odpravili Beltince

 V 4. kolu U-15-st. dečki, sta se na ljutomerskem stadionu pomerili ekipi NK  Ljutomer in ND Beltinci. Ljutomerčani so vrstnike odpravili z gladkih 11:0

 Že začetek tekma je nakazal, da so domači nogometaši zelo motivirano šli v tekmo.  Mrežo Beltinčanov je že v uvodnih 10. minutah načel B. Markovič, ki je z strelom  okrog 20m premagal nasprotnega vratarja. Le nekaj minut kasneje je vodstvo  povišal A. Kohek, ki je zadel po podaji M. Horvata. Slednji je nekaj minut kasneje  z preigravanjem nasprotne obrambe tudi sam zadel. Pred koncem drugega polčasa  je z mojstrskim udarcem iz prostega strela zadel M. Tivadar in povišal vodstvo 4:0,  kar je bil tudi končni rezultat prvega polčasa.

Ljutomerčani v drugem polčasu niso popustili. Hitro po odmoru je zadel M.  Kavčič in A. Vučko iz enajstmetrovke. Treba omeniti predvsem gol Benneta Markoviča, ki je v slogu pravih mojstrov zadel z t.i. "škarjicami". Do konca tekme so še ljutomerčani zadeli 4x. Natančni so bili še 2x Miha FekonjaŽiga Zelko, končnih 11:0 pa je postavil Marcel Horvat. Končni izid torej 11:0 za Ljutomer.

Čestitke ekipi in trenerju za visoko zmago.

 

Za Ljutomer so igrali: L. Caf, P. Žnidarič, D. Žižek, J. Kristofič. M. Tivadar, M. Horvat, Ž. Zelko, T. Šafarič, B. Markovič, M. Kavčič, A. Kohek, M. Fekonja, A. Vučko, J. Jurša

Trener: Primož Munda

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas