Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Po vodstvu spet poraz

u15 bakovci ljutomer okt 2013 4 Ljutomer - U15. V torek sta se v 6. krogu na ljutomerskem stadionu pomerili ekipi  NK Ljutomer in Rakičana. Gostje so zmagali z rezultatom 1:4.

 Gostje iz Rakičana so prišli na tekmo v vlogi favoritov, kar so tudi pokazali skozi  celo  tekmo. Igra je večino potekala proti vratom Ljutomera, a jih je uspešno branil  L. Caf. Ljutomer je bil nevaren le preko Bukovca, ki je edini pokazal, da se lahko  kosa z nasprotniki. Kljub pritiskom gostov, pa so uvodni zadetek dosegli  Ljutomerčani. Po prodoru Bukovca je na drugi strani žogo sprejel Kavčič in zadel za  vodstvo 1:0.

 V drugem polčasu pa so gostje le stopili na plin in postavili stvari na svoje mesto.  Hitro po vstopu na igrišče so dosegli izenačujoč zadetek, kasneje pa še 3x zadeli v  mrežo Ljutomera. Tako je bil končni izid 1:4 za Rakičan. Ljutomer s tem porazom

                                                    zaseda 5. mesto na lestvici.

                                           

U13 - Tekma U13, ki bi morala biti odigrana v četrtek je bila prestavljena na PONEDELJEK 20.10.2014 v športnem parku v beltincih

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas