Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Zanesljivo čez prvo oviro

Aljaž SlokanRogašovci - Ljutomerska mladinska vrsta je v prvem krogu tekmovanja za Pokal MNZ/NZS gostovala pri ekipi Goričanka v Rogašovcih in zabeležila zanesljivo zmago z rezultatom 1:6. Ljutomerčani so od prve minute naprej prevladovali na igrišču in si nizali priložnosti za zadetek, kapetan Nino Novak pa je prvi zadel v 23. minuti...

Šest minut  za tem je drugi zadetek za Ljutomer dosegel Filip Štamberger, na 0:3 je povišal Benjamin Prajner, končni rezultat prvega polčasa 0:4 pa je postavil Žan Makovec v 36. minuti. Omeniti velja izredno lepo obrambo Aljaža Slokana, ki je preprečil, da bi domačini že v prvem polčasu dosegli zadetek. V drugem polčasu nekoliko nezbranosti v vrstah Ljutomera, kar je v 48. minuti kaznoval Zelko in znižal na 1:4. Sledilo je obdobje dobrih obramb ljutomerskega vratarja Slokana, ki je spravljal v obup domače napadalce, saj je kar dvakrat zapored preprečil zadetek Šadlu, ubranil dva nevarna strela Mencigarja in s tem zadržal visoko vodstvo Ljutomerčanov. Na drugi strani so sledile neizkoriščene priložnosti Štambergerja in Tilna Semeniča, ki pa je v končnici tekme vendarle uspel dvakrat premagati domačega vratarja. V 85. minuti je lepo zadel za 1:5, isti igralec pa je postavil končni rezultat tekme 1:6 v 88. minuti.
Zanesljiva zmaga Ljutomera, toda kar precej napak v obrambi, katere bo potrebno odpraviti in nezbranosti v zaključku akcij, kar je domačine rešilo še težjega poraza. Ljutomer zasluženo napreduje v naslednji krog tega tekmovanja, nasprotnik pa bo znan po opravljenem žrebu na MNZ Murska Sobota.
Ostali rezultati 1. kroga:
Grad:Cankova 4:2
Križevci:Mura05 2:2 (5:3 po strelih z 11m)
Bakovci:Puconci 1:3
Beltinci:Bogojina 1:0
Serdica:Šalovci 4:2
Slatina:Rakičan 0:7
Čarda:Gančani 1:3
Tišina : Tromejnik  igra se v petek, 23.08.2013

 

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas