Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Zmaga Križevec v Ljutomeru

Ljutomer-KriževciLjutomerMladinska ekipa NŠ Ljutomer je v drugem krogu tekmovanja za Pokal MNZ/NZS v Ljutomeru gostila vrstnike iz Križevec in končala s tem tekmovanjem, saj so bili gosti iz Goričkega boljši. Prvi polčas se je končal brez zadetkov,

v nadaljevanju srečanja pa so bili nekoliko bolj spretni gosti, ki so v 57. minuti povedli z zadetkom Grah Gregorja, končni izid srečanja 0:2 pa je z zadetkom v 73. minuti postavil Jan Kramberger. Varovanci trenerja Mateja Vrbančiča se bodo že v soboto doma pomerili z ekipo Tromejnika in se povsem osredotočili na ligaško tekmovanje.

Nekaj slik z današnje tekme pa najdete v naši galeriji slik.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas