Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Nov poraz Ljutomera


u19 carda ljutomer sep 2013 1Martjanci – Ljutomerska mladinska selekcija U-19 tudi v petem krogu 1. MNL U-19 ni uspela zabeležiti prve točke v letošnji sezoni, saj se je z gostovanja v Martjancih vrnila poražena. Precej zdesetkana ekipa trenerja Mateja Vrbančiča ni bila v tako podrejenem položaju na igrišču,

kot je po koncu srečanja kazal končni izid 7:2 za Čardo. Brez prvega vratarja in nekaj igralcev, ki so nosilci igre pri Ljutomerčanih, so imeli domačini precej lahko »delo« in se zasluženo veselili novih treh točk.
u19 carda ljutomer sep 2013 18V 27. minuti je Nino Ošlaj presenetil gostujočega vratarja Mateja Korošca in dosegel zadetek iz velike razdalje, na 2:0 pa je sedem minut pozneje povišal Uroš Berden. Nekaj upanja za Ljutomer je prinesel zadetek Tilna Semeniča v 37. minuti, po hudi napaki domačega vratarja, vendar je Gregec Roškar z zadetkoma v 43. in 44. minuti poskrbel za zanesljivo vodstvo domačih ob polčasu 4:1. Omeniti velja še ubranjeno enajstmetrovko, katero je zastreljal Denis Katančič v 41. minuti, ko je njegov slab strel ubranil ljutomerski vratar Korošec.
u19 carda ljutomer sep 2013 15V nadaljevanju srečanja najprej priložnosti za Ljutomer, ki so ostale neizkoriščene, kazen pa je sledila v 54. minuti, ko je zadel Katančič za 5:1. V 67.minuti si je drugi rumeni karton prislužil še Nino Novak in zaradi lastne neumnosti pustil svoje soigralce na cedilu ter moral predčasno z igrišča. Po izključitvi Novaka so Ljutomerčani zaigrali nekaj minut precej bolje in v 74. minuti je Tilen Semenič znižal na 5:2. Do konca srečanja je koncentracija v ljutomerski obrambi vedno bolj popuščala, vratar Matej Korošec je imel polne roke dela in nekajkrat izredno posredoval, klonil pa je v 85. minuti po zadetku Mateja Kolmaniča, minuto pred koncem srečanja pa je Denis Katančič postavil končni izid 7:2.
Na koncu povsem zaslužena zmaga Čarde, Ljutomer pa še naprej ostaja brez točk, povsem na repu razpredelnice.

Slike iz Martjanec najdete v naši galeriji slik.

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas