Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Derbi začelja Ljutomerčanom

u19 carda ljutomer sep 2013 8Ljutomer – V šestem krogu 1. MNL U-19 so varovanci trenerja Mateja Vrbančiča uspeli premagati zadnje uvrščeno ekipo iz Ižakovec in se zasluženo veselili premiernih treh točk v tej sezoni. Po prvem polčasu so imeli Ljutomerčani prednost dveh zadetkov, v drugem delu srečanja pa samo še potrdili svojo premoč na tem srečanju,

končni rezultat je bil 6:2.
u19 carda ljutomer sep 2013 15Ljutomerska ekipa je tokrat nastopila brez kaznovanega N. Novaka, ki je v prejšnjem krogu prejel rdeči karton, prvi zadetek za Ljutomer pa je dosegel Mitja Kocbek v 10. Minuti. Na 2:0 je povišal Luka Rajh v 38. Minuti in s tem zadetkom postavil izid polčasa 2:0. V drugem delu so najprej gosti zmanjšali na 2:1, zadel je Jure Poredoš v 51. Minuti, kmalu za tem pa je Mitja Kocbek povišal na 3:1. Četrti zadetek je dosegel Luka Rajh v 71. Minuti, isti igralec je zadel tudi z bele točke v 76. Minuti, končni rezultat srečanja 6:1 pa je postavil Matej Korošec v 87. Minuti.
Zmaga Ljutomerčanov je več kot zaslužena in samo upamo lahko, da bo v prihodnjih tekmah prisotne več samozavesti in zbranosti, saj mesto na lestvici ne kaže realnega stanja vrednosti naše ekipe.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas