Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Prva zmaga v gosteh

u19 serdica ljutomer okt 2013 27SerdicaLjutomerčani so se v 8. Krogu odpravili na gostovanje k visoko uvrščenim vrstnikom iz Serdice, ki na domačem terenu do tega kroga še niso poznali poraza.  Na razpredelnici je bila Serdica pred tem krogom na visokem drugem mestu,

medtem, ko Ljutomerčani, zaradi slabega začetka tekmovanja, še vedno »gnezdijo« v spodnjem delu lestvice. Pričakovanja vseh so bila, da bodo naši mladinci doživeli še en zanesljiv poraz, vendar so tokrat pozitivno presenetili vse skeptike in po zaostanku dveh zadetkov na koncu prišli do zaslužene zmage 2:3.
Veliko bolje so tekmo pričeli igralci Serdice, ki so že v 4. minuti povedli iz hitrega protinapada in zmedi v obrambnih vrstah Ljutomerčanov. Strelec za domače je bil Robert Hahn, ki je prišel sam pred vratarja Mitjo Kocbeka in zadel za 1:0. Sledilo je obdobje enakovredne igre, Ljutomerčani so bili boljši na sredini igrišča, si pripravili nekaj pol-priložnosti, toda v 21. minuti še ena nepazljivost in napaka pri pokrivanju v obrambi, kar je kaznoval Nikola Prepelič za vodstvo Serdice 2:0. u19 serdica ljutomer okt 2013 20Za pričakovati je bilo, da se bo igra Ljutomera povsem sesula, toda tokrat so fantje pokazali svoj karakter in nadaljevali z resno in napadalno igro. V 30. minuti je lepo zadel Luka Rajh in znižal na 2:1, še naprej pa so Ljutomerčani prevladovali na sredini igrišča, kar je vlivalo precej upanja za igro v drugem polčasu. Omeniti velja še udarec v prečnik domačega vratarja in polčas se je končal z izidom 2:1.
V drugem polčasu pritisk naših fantov, ki je v 53. minuti prinesel izenačenje. Po udarcu iz kota in gneči v domačem kazenskem prostoru se je najbolje znašel Tilen Semenič in zadel za izenačenje 2:2. Sledilo je obdobje obleganja domačih vrat, zapravljenih je bilo kar nekaj priložnosti za vodstvo Ljutomera, v 78. minuti pa vendarle nov zadetek v domači mreži. Luka Rajh je pobegnil domači obrambi in z levico zatresel domačo mrežo za vodstvo Ljutomera 2:3. Do konca srečanja so naši fantje zaigrali precej zaprto in obrambno ter uspešno zadržali minimalno vodstvo do zadnjega sodnikovega žvižga. Domači so sicer pritiskali in v zaključku tekme zadeli tudi vratnico, vendar se rezultat do konca srečanja ni spremenil in vse tri točke so odpotovale v Ljutomer.
Glede na videno na igrišču je zmaga Ljutomera povsem zaslužena, saj so naši fantje prikazali veliko več želje po zmagi, na trenutke zaigrali lepo in kombinatorno, predvsem pa dokazali, da se lahko kosajo z vsako ekipo v ligi. Ob resnem delu na treningih in še večjo disciplino v igri se tudi v naslednjih krogih lahko nadejamo pozitivnih rezultatov.

Celotno galerijo slik najdete na tej povezavi.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas