Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Poraz z igralcem manj

u19 Ljutomer Puconci okt 2013 50Ljutomer – Prestavljeno srečanje 9. Kroga 1. MNL U-19, med ekipama NŠ Ljutomer in NK Kema Puconcev, je bilo odigrano danes, 31.10.2013, vse tri točke pa so odnesli gosti iz Puconec. Že v prvem polčasu je bil izid enak kot na koncu srečanja 1:2, v domači vrsti pa je bil v 32.minuti izključen Tilen Semenič.

Srečanje se je pričelo s pobudo Ljutomerčanov, vendar so gosti po nekaj uvodnih minutah vzpostavili ravnotežje in imeli čisto priložnost za zadetek, saj se je eden od gostujočih napadalcev znašel sam pred domačim vratarjem Slokanom, ki pa je njegov strel ubranil. Gosti iz Puconcev so v 14. minuti prišli do prvega zadetka na tekmi in sicer po grobi napaki v domači ožji obrambi.  u19 Ljutomer Puconci okt 2013 32Pri predložku v domači kazenski prostor je slabo in nespretno reagiral domači vratar Aljaž Slokan, kar so gosti s pridom izkoristili in povedli z zadetkom Šiftarja 0:1. Sledilo je obdobje enakovredne igre, več pol priložnosti za zadetek pa so imeli gosti, vendar je bil domači vratar vselej na mestu. V 27. minuti je prišlo do ostrega trčenja med domačim igralcem Tilnom Semeničem in enim od gostujočih igralcev, sodnik pa je dosodil prekršek v prid gostov in pokazal rumeni karton Semeniču. u19 Ljutomer Puconci okt 2013 42Pet minut za tem, lepa priložnost za Ljutomer, Tilen Semenič se je požrtvovalno vrgel na žogo z drsečim startom v gostujočem kazenskem prostoru in si s tem prislužil drugi rumeni karton ter izključitev. Precej ostra in nekoliko nenavadna poteza sodnika, ki je, po mnenju večine gledalcev, prehitro poslal Semeniča iz igrišča. Sledila je premoč gostov, ki so v 35. minuti povedli 0:2, strelec pa je bil Erik Lepoša. Ob koncu prvega polčasa, v 44. minuti, je bil dosojen prosti strel za Ljutomerčane, lepo in natančno ga je s kakšnih 25m izvedel Jože Rajh in zadel za izid polčasa 1:2.
  V drugem delu se je igra odvijala predvsem na strani domače ekipe, ki nikakor ni vzpostavila svoje igre na sredini igrišča in bilo je le vprašanje časa, kdaj bodo gosti ponovno zadeli domača vrata. To se sicer ni zgodilo, nekajkrat je domači vratar Aljaž Slokan dobro posredoval, gostujoči napadalci pa so zgrešili nekaj lepih priložnosti.  V zadnjih dveh minutah povsem odprta igra Ljutomerčanov, ki so poizkušali izenačiti. Minuto pred koncem smo videli nekoliko sporno posredovanje gostujočega igralca v svojem kazenskem prostoru, toda sodniška piščalka je tokrat ostala nema.
u19 Ljutomer Puconci okt 2013 49u19 Ljutomer Puconci okt 2013 39Na koncu lahko rečemo, da je zmaga gostov iz Puconcev povsem zaslužena, saj domači z igralcem manj niso bili dovolj nevarni za gostujoča vrata. Ljutomerčane čaka naslednje srečanje v Murski Soboti, v nedeljo 02.11.2013 ob 14:00.
Več fotografij s tekme v Ljutomeru najdete v naši galeriji slik.

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas