Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Slike s turnirja v Gančanih

U9 turnir gancani 2013 67Gančani – Ljutomerska najmlajša selekcija U-9, katero vodi in trenira Peter Lihtenvalner je nastopila na svojem drugem turnirju v Gančanih. Nasprotnika sta bili ustrezni selekciji NK Bakovci in NK Gančani, v obeh tekmah pa so Ljutomerčani prikazali zelo borbeno in všečno igro. V prvem srečanju je ekipa NK Bakovci visoko porazila NK Gančane,

U9 turnir gancani 2013 28Ljutomer pa je v svoji prvi tekmi na turnirju igral proti ekipi NK Bakovci. Na koncu ni bilo zmagovalca, zadetek za NŠ Ljutomer je dosegel Luka Kavčič, obe ekipi pa sta bili v polju precej enakovredni. Drugo srečanje so naši najmlajši odigrali proti ekipi NK Gančani in po nekoliko nesrečnem spletu okoliščin izgubili 1:2, strelec za NŠ Ljutomer pa je bil ponovno Luka Kavčič.
V obeh srečanjih je blestel ljutomerski vratar Dominik Miklošič, ki je  ubranil številne nevarne strele nasprotnikov.

U9 turnir gancani 2013 77Omeniti velja, da so bila srečanja na precej večjem igrišču kot je to določeno v propozicijah, s precej večjimi in višjimi vrati, kljub temu pa so se Ljutomerčani kar dobro znašli.
Nastopili so naslednji igralci: Dominik Miklošič, Luka Torič, Matic Heric, Luka Marinič, David Mulec, Luka Kavčič, Nick Škoflanc in Marko Pongračič.

Več fotografij najdete v naši galeriji slik.

 

 

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas